På denne hjemmesiden vil du finne mer informasjon om ulike ting innenfor seiling. Du vil blant annet kunne få mer informasjon om dette:

Medlemskap

Har du lyst til å melde deg inn i en seilforening eller en annen forening som fokuserer på båtliv? Da kan du finne mer informasjon på denne siden her. Det finnes mange ulike medlemskap i ulike prisklasser avhengig av alderen din og nivå. Vi håper å gi deg et bedre innblikk i hva disse mulighetene innebærer for deg.

Turer

Vil du være med på tur? Eller vil du arrangere dine egne turer? Les mer om mulighetene for å være med på turer i ditt lokale nærområde.

Racing

Er du mer interessert i fart og spenning? Finn ut mer om hvordan du kan delta i løp og konkurrere mot andre båtinteresserte mennesker. Det finnes mange flere konkurranser enn det du skulle tro!

Ulike typer båter

Uavhengig om du er interessert i båter eller ikke vet du at det finnes en rekke båter der ute. På denne siden vil vi prøve å gi deg mer informasjon om ulike båter slik at du kan få en bedre forståelse av hva mulighetene dine er. Dette gjelder også ulike prisklasser og ulike størrelser på båter. Det finnes et hav av muligheter!

Kjøpe og selge seilbåt

Vi håper også at vi kan bidra med litt tips i forhold til å kjøpe og selge seilbåt. Hva bør du sjekke? Hva burde prisen være? Det er mange variabler for hvordan kjøp og salg skal foregå, så derfor kan det lønne seg å stille forberedt. Da spesielt hvis du selv skal kjøpe seilbåt for aller første gang. Vi vil jo at du skal få gjort et kupp!

Forhåpentligvis kan du finne noe på denne siden som gjør deg mer interessert i båtlivet og dets fantastiske muligheter!